Iata cele mai eficiente alimente cu efect afrodiziac pentru barbati, pe care le poti testa chiar de Ziua indragostitilor si nu numai.

 Fructele de mare

Fructele de mare sunt considerate afrodiziace in special datorita continutului de zinc, element esential in productia de testosteron. in plus, fructele de mare contin si animoacizi si serotonina, influentand capacitatea organismului de a simti placerea.

 Ginseng

 Ginsengul este folosit de mii de ani pentru tratarea disfunctiilor erectile. iar in perioada moderna, foarte multe studii i-au dovedit eficienta. au existat si cazuri de femei pentru care ginsengul s-a dovedit util.

 

 

Wasabi

In cultura Japoneza, wasabi este un condiment recomandat barbatilor pentru o activitate sexuala constanta, fara probleme. Este un condiment cu un gust deosebit, care poate fi neplacut pentru multe persoane.

 

 

Migdale

 

Migdalele sunt folosite in traditiile indiane, arabe si chineze pentru a imbunatati performantele sexuale ale barbatilor. Contin printre altele vitamina B12, proteine, vitamina E si calciu.

 

 

Pudra de maca

 

Maca provine din america de sud si se adauga in preparate in general sub forma de pudra. inca de pe vremea incasilor, numeroase „retete” de crestere a dorintei sexuale si a rezistentei includeau pudra de maca.

 

 

Sparanghelul

 

Sparanghelul este cunoscut ca un aliment minune pentru sanatatea prostatei si a tractului urinar. in plus, se pare ca poate creste dorinta sexuala in cazul barbatilor.

 

 

Bananele

 

Bananele sunt oricum, popular si in gluma, asociate cu organul sexual masculin. insa proprietatile lor au cu adevarat efecte pozitive asupra activitatii sexuale, datorita continutului de vitamine si minerale, dar si de zahar, care ofera energie.


Sursa foto: Google.com

Doc.ro