Femeile se declara cucerite de barbatii care stiu sa gateasca. Desi unele activitati sunt percepute ca adevarate hobby-uri feminine, cum ar fi dansul, gatitul, ele pot fi un mod prin care puteti atrage sexul opus.

 

In incercarea de a distruge aceste stereotipii, cercetatorii au chestionat 1000 de barbati cu privire la obiceiurile lor.  In cadrul aceluiasi studiu, realizat de Dr. Ed, femeilor li s-a cerut apoi sa cantareasca ce este sexy, ce este bine si ce nu. 70% dintre femei au marturisit ca un barbat care stie sa faca o prajitura le poate atrage oricand atentia. Cu alte cuvinte, daca vreti sa impresionati, luati o reteta si treceti la treaba in bucatarie.

 

 

De asemenea, 60% dintre femei considera ca barbatii care stiu sa danseze pot fi la fel de incitanti, iar 55% cred ca barbatii care picteaza au o latura fiebinte. Conform studiului, americanii sunt mai pasionati de gatit, dans si pictat decât europenii. Cu toate astea, psihologii considera ca mai e un drum lung de parcurs pâna cand barbatii vor renunta total la inhibitii.

 

Sursa foto: Facebook.com

Csid.ro