1. Femeile vor romantism

Este una dintre nevoile de baza ale femeilor. Pentru barbati sexul inseamna penetrare si placere sexuala. Pentru femei insa, sexul inseamna romantism. Modul in care barbatul face dragoste cu partenera si o face sa se simta speciala este un excitant in sine pentru ea. Femeile au nevoie de romantism si asta ar trebui sa le ofere barbatii in pat.

   

2. Femeile vor preludiu

Femeile doresc asta in pat. Ea nu va spune niciodata in cuvinte, insa va dori ca barbatul sa se concentreze si asupra ei, nu doar pe sex. Spre exemplu, saruta-i gatul, spatele si sanii si sigur o vei excita. Femeia vrea ca barbatul sa o mangaie, sa o sarute, sa se joace cu corpul ei si sa o faca sa se simta confortabil.

   

3. Femeia vrea ca partenerului sa-i placa corpul ei

Orice femeie doreste ca barbatului sa-i placa corpul ei. Chiar daca acesta este gras, slab sau cu cicatrici, o femeie se asteapta ca iubitul ei sa-i placa corpul si sa o faca sa se simta bine in pielea ei. Daca n-o vei respecta, se va simti rau si inconfortabil in timp ce faceti amor.

4. Femeia vrea ca barbatul sa nu uite de fundul ei

Si aceasta este una dintre nevoile de baza ale unei femei. Daca te joci cu fundul ei, o poti excita la culme. Asa ca nu uita sa-i implinesti aceasta nevoie in pat.

   

5. Femeile vor orgasm

Sexul este incomplet fara orgasm. O femeie poate fi timida si nu-si va exprima aceasta dorinta cu voce tare in pat, insa tu n-ar trebui sa pierzi din vedere lucrul acesta. Asa ca joaca-te cu degetele sau cu limba si nu uita de dorinta sexuala a unei femei.

   

6. Un sarut dupa

Multi barbati uita de dragostea iubitei dupa ce ajung la orgasm. Chiar daca unii o fac intentionat, altii pur si simplu omit acest lucru. Cum cei mai multi se concentreaza pe ceea ce au de facut in timpul sexului, odata ce totul s-a incheiat prefera sa traga un pui de somn. Insa, femeile simt nevoia sa fie alintate si dupa partida de amor. Asa ca strange-o in brate, sarut-o si fa-o sa se simta speciala.

Sfatulparintilor.ro