Daca nu ai inteles nimic pana acum, mai jos ai, detaliate, 10 modalitati prin care ii poti "aprinde calcaiele" partenerului tau. Cu siguranta merita incercate.

 

Faceti activitati care sa pompeze adrenalina


Uita de clasicele intalniri la cina sau la film. Incearca sa faci ceva iesit din comun, care sa-ti faca inima sa o ia la trap. 

 

 

 

Nu mai folosi parfum


Chiar asa! Se pare ca unul dintre studiile britanicilor pe acest subiect spune ca femeilor le place ca barbatii sa miroasa a petrol, vopsea sau piele, pe cand barbatilor le place ca femeile sa miroasa a  lipstick, lotiune pentru bebelusi sau...a mancare.

 

 

Mananca Avocado


Se pare ca avocado este unul dintre fructele afrodisiace. Asadar, iti face si salata mai buna, dar si viata sexuala.

 

 

Poarta haine rosii


Barbatii sunt atrasi de culoarea rosie, spun cei de la news.health.com. Poate e cazul sa gasesti si tu rochia a la Jessica Rabbit.

 

 

Bea vin rosu 


Nu stim daca mai este un secret pentru cineva, dar chiar daca vinul rosu este mai puternic decat cel alb, este in acelasi timp si afrodisiac. Desigur, in cantitati limitate.

 

 

Daca urmaresti un serial TV plictisitor, poti avea parte de mai multa intimitate


Cei de la yourtango.com spun ca exista studii care deonstreaza ca perechile care au televizor in dormitor au parte de mai multa actiune. Te-ai putea gandi la filmele pentru adulti insa chiar si asa, 29% dintre cei chestionati au afirmat ca au parte de mai mult sex atunci cand planuiesc sa urmareasca un show care se dovedeste plictisitor.

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte.ro