Fiecare dintre noi isi exprima in mod diferit dragostea fata de partener, iar acesta ar trebui sa stie ce simti pentru el. Iata ce ar face un barbat pentru tine, daca te iubeste cu adevarat:

 

1. Nu-i este frica sa-si arate latura vulnerabila

 

De cele mai multe ori, barbatii nu-si arata sentimentele si sunt acele persoane puternice, invincibile, care nu plang niciodata. Chiar daca li se intampla unora sa se afle in aceasta situatie, un barbat care te iubeste isi va arata si aceasta latura vulnerabila. Daca partenerul tau este asa, atunci ai toate motivele pentru a-l pastra langa tine!

 


2. Te vede frumoasa in fiecare zi

 

Chiar daca standardele de frumusete s-au schimbat de-a lungul timpului, iar acum femeile se machiaza foarte mult pentru a-si ascunde micile imperfectiuni, un barbat care te iubeste cu adevarat te va vedea frumoasa in fiecare secunda, in fiecare zi. Chiar si cand crezi ca nu arati grozav, el va fi acolo sa-ti spuna ca esti minunata asa cum esti, chiar si cu parul nearanjat.

 

 

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

 

Egoismul este o trasatura care se afla in natura noastra, de cele mai multe ori. Iubirea adevarata ne face sa trecem peste acest lucru. Daca un barbat te iubeste cu adevarat, va sacrifica foarte multe lucruri, doar pentru a te vedea fericita. Fiecare sacrificiu, chiar si minor, iti arata ca esti femeia pe care o iubeste. Nu uita, fericirea consta in lucrurile marunte, facute din dragoste.

 

4. Este alaturi de tine

 

Daca te iubeste, va fi mereu langa tine, in orice situatie. Din moment ce vrea sa te faca fericita, succesul tau va deveni succesul lui. Un barbat indragostit nu va fi niciodata in competitie cu tine. Chiar daca nu va fi mereu de acord cu alegerile tale si nu-ti va intelege eforturile, va sti ca este important pentru tine si astfel iti va fi alaturi. Un barbat care te iubeste va fi cel mai important sprijin de care poti avea parte.

 

 

5. Lupta pentru tine

 

Nu conteaza cat de profunda este iubirea dintre voi deoarece viata va poate pune de cele mai multe ori la incercare, dar mai ales sa treceti cu bine peste anumite obstacole. Daca este cu adevarat indragostit de tine, va lupta pentru relatia voastra, impotriva tuturor piedicilor. Intotdeauna se va intoarce la tine daca te iubeste pentru ca stie ca merita sa lupte pentru relatie voastra.

 

6. Este atent cu lucrurile de care iti pasa

 

Poate fi cel mai mai putin important sau chiar ciudat lucru, insa, daca un lucru te face fericita si iti pasa, atunci si el ar trebui sa fie atent cu aceste lucruri. Mereu va acorda atentie micilor lucruri care te fac sa zambesti si se va folosi de ele pentru a-ti face ziua mai buna, chiar si in momentele in care nu esti fericita.

 

 

Sursa foto: Google.com

ELLE