Ele pot fi la fel de puternice ca si atingerile, asa ca e momentul sa dai drumul vorbelor. E important insa si ceea ce spui.

 

Iata cateva lucruri caruia partenerului i-ar placea mult sa le auda in timp ce faceti sex:

 

 

"Am nevoie de tine acum"

 

Cateva vorbe simple si de mare efect. Atunci cand ii spui partenerului tau ca nu poti sta niciun minut fara sa-l simti, dorinta sa creste exponential si va face tot posibilul sa te duca pe culmile placerii.

 

 

"Ma exciti atat de tare!"

 

Atunci cand ii spui partenerului cat de mult te excita atingerile sale, acesta devine de neoprit. Cu siguranta, isi va dori sa te bucuri cat mai mult de placere.

 

 

"Fa-mi orice vrei"

 

Barbatii au o multime de fantezii, insa nu intotdeauna indraznesc sa si le puna in aplicare. Daca ii dai libertatea de a actiona asa cum isi doreste, cu siguranta vei avea parte de senzatii extraordinare.

 

 

"La naiba cu linistea"

 

Sexul zgomotos confera placeri nebanuite. Da glas gandurilor tale, nu te teme de gemete, fa zgomot si confirma faptul ca te simti bine. Barbatii se simt excitati de sunetele pe care le scot femeile in timpul partidei de amor.

 

 

"Rupe-l!"

 

Se chinuie sa-ti dea jos sutienul? Nu-l mai lasa sa fiarba. Spune-i ca n-ai nimic impotriva daca il rupe. Va intelege ca nimic nu conteaza mai mult in acel moment, astfel ca nivelul sau de testosteron va creste.

 

 

"Am fost o fata rea"

 

Acest lucru merge mana in mana cu fantezii sale, dar chiar si fara ca acest tip de explorare sexuala sa aiba loc. E suficient sa isi inchipuie scenarii, sa isi imagineze ce inseamna ca ai fost o fata obraznica si libidoul sau sa creasca.

 

Sursa foto: Google.com

Ele.ro