Iata ce ar trebui sa stii despre barbati.

 

Barbatii raspund la apreciere

Manifestarea aprecierii pentru barbat poate avea o influenta importanta asupra modului in care actioneaza. Studiile au aratat ca tatii se implica mai mult in ingrijirea copiilor atunci cand sotiile apreciaza ajutorul lor.

 

Barbatii considera amorul important

Barbatii cred ca amorul este o activitate foarte importanta intre doi oameni casatoriti. Ca si in cazul femeilor si barbatii considera intimitatea sexuala mai satisfacaroare atunci cand are loc in relatii pe termen lung. Pentru ca atunci cand doua persoane sunt de mult timp impreuna stiu cum sa se satisfaca reciproc.

 

Barbatilor le place ca partenerele sa initieze partidele

Cei mai multi dintre barbati sunt cei care initiaza partidele de amor. In acelasi timp insa doresc de multe ori ca partenerele sa preia conducerea. Nu-ti fie teama sa-i arati iubitului ca ai chef de amior. Daca faci asta adesea satisfactia va fi mai mare pentru amandoi.

 

Barbatii nu sunt intotdeauna „pregatiti”

Multe femei vor fi surprinse sa afle ca sunt momente in care un barbat nu are chef. Ca si femeile, barbatii sunt stresati de problemele de la birou, de acasa si cum plata facturilor. Iar stresul este un inhibator al libidoului. Cand un barbat spune, „Nu in seara asta” nu inseamna ca si-a pierdut interesul pentru tine. Pur si simplu nu are dispozitia necesara pentru amor.

 

Barbatilor le place sa-si satisfaca partenerele

Placerea ta este importanta pentru sotul tau. Insa nu va sti ce iti doresti daca nu ii spui. Prea multe femei se simt inconfortabil sa vorbeasca despre ce le place sau nu le place in pat. Daca ii spui ce vrei fara sa-i ranesti egoul, te va asculta. Pentru ca el stie ca se simte bine daca tu te simti bine.

 

Barbatii se gandesc la sex… mult

Cei mai multi dintre barbatii sub 60 de ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi. Barbatii au de doua ori mai multe fantezii erotice decat femeile, iar fanteziile lor sunt mult mai variate.

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro