In general, barbatii nu au simtul observatiei atat de dezvoltat precum al femeii, insa daca tu exagerezi, el va sti ca ai intrecut limita. Iata cateva situatii de ASA NU:

1. Nu critica. Femeile sunt greu de multumit, insa oricat de jalnica ti s-ar parea tehnica lui in pat ar fi bine sa gasesti o modalitate placuta de a semnala discomfortul. Barbatii sunt foarte orgoliosi si nu te vor ierta pentru comentariile rautacioase. Ar fi bine sa incerci cu “mi-ar placea sa-ncercam…”!

 

2. Evita discutiile despre fostul iubit, mama, catel, pisica, etc. De fapt, mai bine nu mai vorbi! Nimic nu-i taie mai mult cheful partenerului decat discutiile interminabile in pat, in timpul sexului. Oricat de mult te-ar iubi, niciun barbat nu vrea sa auda in timpul sexului alte sunete decat cele pe care el le provoaca.

 

3. Oragasmul “regizat”.  Nimic nu-I stirbeste mai mult din orgoliu decat un orgasm mimat. In fond, e un dezavantaj si pentru tine. Asa, nu va stii niciodata ce te face sa te simti cu adevarat bine. Va apela intotdeauna la trucurile despre care, crede el, ca functioneaza si tu vei fi nevoita sa mimezi la nesfarsit.

 

4. Complexele. Lasa-le in afara dormitorului. Niciun barbat nu-ti vede defectele in pat daca tu nu i le semnalezi. Iar asta este pe cat se poate de gresit…barbatilor le plac femeile sigure pe ele. Barbatii gasesc sexy femeile increzatoare, multumite de felul in care arata.

 

5. Indiferenta. E de inteles ca ai fost la serviciu, ca rochia preferata are o pata…dar astfel de griji trebuiesc lasate deoparte. Asadar, ai face bine sa te bucuri de ce se intampla in pat. Barbatii iarta din cand in cand o pasa proasta, te lasa sa lenevesti, insa ei au nevoie si de implicare din partea ta. Asa ca, ai face bine sa-I multumesti…sonor, macar!

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte