Ceea ce e perfect in regula si de preferatdecat lipsa totala a sexului.


Dar nu ignora nici partidele lungi si pasionale, pentru ca acestea iti vor da ocazia sa explorezi zonele erogene mai putin cunoscute si sa te poti juca cu diferite tipuri de stimulare, care iti vor garanta orgasme de neuitat.

Ca sa iti dam o mana de ajutor, iata 4 zone erogene pe care tinzi sa le ignori si care iti pot da senzatii nebanuite.

 

 

Scalpul


Exista un motiv pentru care un masaj al capului poate sa te faca sa te simti atat de bine. aceasta zona are o intreaga serie de terminatii nervoase, iar stimularea acestora te poate ajuta sa te relaxezi si sa eliberezi tensiunea - un beneficiu grozav, avand in vedere ca, de cele mai multe ori, relaxarea sta in calea unei excitatii corespunzatoare. Fa-i partenerului un masaj al scalpului, crescand intensitatea miscarilor pe masura ce se obisnuieste cu senzatia si vezi cum se transforma de placere. Schimbati rolurile, pentru satisfactie garantata.

 

 

Urechile


Urechile sunt extrem de sensibile si atunci cand sunt atinse pot duce la diferite forme de excitare. Terminatiile nervoase existente in lobul urechii iti pot garanta senzatii naucitoare, mai ales daca sunt atinse in mod corespunzator. Lobul este, in general, zona cea mai plina de satisfactii, asa ca nu ai cum sa dai gres daca incepi din aceasta zona. Foloseste-ti cu incredere limba si vezi cum partenerul tau se transforma de placere. Si daca partenerul tau are piercing-uri, este cu atat mai sensibil la genul acesta de atingere, asa ca o sa ai puncte in plus la capitolul excitatie.

 

 

Spatele genunchilor


Aceasta nu este de obicei o zona pe care ai fi crezut-o fiind sexy, dar partea din spate a genunchiului este sensibila din aceleasi motive ca si gatul – are o piele foarte subtire si o multime de terminatii nervoase. Daca iti vei atinge partenerul in aceasta zona, acesta va avea parte de senzatii puternice care se vor rostogoli, practic, in intreg corpul, mai ales daca incepi preludiul cu explorarea acestei zone. Atinge usor cu buzele, maseaza cu degetele sau joaca-te cu variatiile de temperatura. Daca este o zi calduroasa, joaca-te cu un cub de gheata in spatele genunchiului si iti  garantam senzatii memorabile.

 

 

Abdomenul


Ai auzit vreodata despre un coregasm - un orgasm spontan care apare in timpul unui antrenament de baza? Acesta este de fapt un lucru real, si are sens. Nu numai ca muschii din regiune pot cauza o orgasm, dar stomacul este foarte receptiv la atingere in general. Si pentru ca abdomenul este atat de aproape de partile tale intime, este nevoie doar de o mica atingere sau de o simpla mangaiere pentru a aprinde dorinta. Fie cu degetele, fie cu limba, porneste in sus, atinge incet in josul buricului, o zona foarte puternic erogena si mergi in jos spre linia centurii. Cu cat te deplasezi mai mult spre organele genitale, cu atat vor fi mai puternice senzatiile. In timp ce partenerul iti priveste miscarea degetelor si a gurii, anticiparea senzatiilor va spori senzatia de placere, mai ales pe masura ce te apropii de coapse, unde senzatiile vor atinge apogeul.

 

Sursa foto: Google.com

Csid.ro