Doggystyle. Cu siguranta una dintre cele mai excitante pozitii pentru barbati, pozitia doggy style le permite barbatilor sa detina controlul asupra unghiului, frecventei si adancimii penetrarii. insa, din cauza penetrarii foarte profunde, pentru femeie contactul poate fi dureros, penisul ajungand sa atinga sau chiar sa raneasca cervixul, explica Sara Gottfried, medic ginecolog.
 
Femeia deasupra. Aceasta pozitie este foarte sexy pentru barbati, pentru ca partenera se afla la conducere, dar si pentru ca ii pot studia atent formele. Cand fac dragoste in aceasta pozitie, femeile se gandesc mai mult ca de obicei la modul in care arata. Chiar daca au o silueta perfecta, ele nu se pot abtine sa se gandeasca daca sanii lor sau abdomenul arata bine, daca nu cumva este vreun detaliu inestetic, care sa fie vazut de partener.
 
Cowgirl inversata. Desi pare o pozitie aventuroasa si excitanta, nu este si una potrivita, deoarece penetrarea este mai dificila si mai riscanta, iar pentru femeie poate fi foarte inconfortabila. De cele mai multe ori, femeile nu pot avea orgasm in aceasta pozitie.
Misionarul. Aceasta pozitie nu ii avantajeaza pe barbati pentru ca nu le pune in prim-plan adevarata valoare, adica partenerele nu isi dau seama de marimea penisului partenerilor. Pozitia misionarului este foarte intima si ii permite partenerului sa preia controlul.

one.ro