Iata care sunt cele mai cunoscute motive pentru care barbatii insala. 

 

1. Este dependent de sex

 

Sexul poate fi o forma de eliberare, dar si de dependenta. Unii barbati apeleaza nestapanit la contactul sexual din ratiuni ce tin de psihologia lor. Astfel de cazuri sunt reale si pot fi comparate cu dependenta de droguri sau de alcool. Oricat ar incerca sa se stapaneasca, acesti barbati sfarsesc prin a trada increderea jumatatii lor. 

 

 

2. Este nesigur pe ceea ce poate sa faca in pat

 

De cele mai multe ori, barbatii insala deoarece nu au incredere in ei. Anumite complexe i-au facut sau ii fac sa se simte nesiguri de aspectul lor sau de aptitudinile din pat, si de aceea incearca sa compenseze prin cat mai multe cuceriri. Orgoliul trebuie hranit intr-un mod sau altul, iar lista mare de femei care i-au trecut prin pat poate sa ii ajute sa umple golul interior. 

 

 

3. A intervenit rutina

 

Atunci cand lucrurile din dormitor devin plictisitoare, este posibil ca perechea ta sa simta nevoia de a-si satisface fanteziile alaturi de o femeie mai deschisa, care sa ii inteleaga dorintele. Acesta este un motiv comun pentru care barbatii insala si este incurajat de problemele de comunicare, nu de faptul ca nu te iubeste. 

 

 


4. Vrea sa se razbune pe partenera

 

Unii barbati tradeaza si pentru a se razbuna pe partenerele lor. Indiferent cu ce i-ai gresit, acum va avea grija sa suferi la fel de mult, cu ajutorul altei femei. Iti arata cum ai distrus relatia si cum l-ai indepartat de tine, prin comportamentul tau.

 

 

Sursa foto: Google.com

Click!