BERBEC

Iti doresti ca rezultatele muncii tale sa fie apreciate. Chiar daca lucrezi intr-un domeniu solicitant, esti voluntar sau faci parte din echipa care coordoneaza proiectele cele mai ambitioase din companie, incearca sa imbunatatesti modul in care comunici si nu te lasa niciodata influentata de parerile celor din jur; nu poti sti ce intentii au.

 

TAUR

Atunci cand vei fi sigura pe tine, schimbarile in viata profesionala nu vor intarzia sa apara. Decembrie e plina de oportunitati revelatoare si trebuie sa stii sa profiti. Familia este fericita si implinita, prin urmare si starea ta de spirit este plina de lumina, caldura si dorinta de a te axa mai mult pe cariera. Incearca sa ai mai multa grija la excese!

 

GEMENI

In prima parte a lunii, lucrurile sunt foarte optimiste, mai ales in ce priveste viata sentimentala. Venus va veghea asupra relatiei tale si te va ajuta sa iei deciziile potrivite in momente de cumpana. Desi evenimentele par ostile, reusesti, totusi, sa privesti lucrurile cu maturitate. Acest mod de a gandi te va ajuta sa intreprinzi actiunile potrivite.

 

 

RAC

O relatie de prietenie te dezamageste intr-un mod profund. Sunt momente cand trebuie sa spui stop anumitor relatii, sa incepi sa te asculti si sa te pui pe primul loc. Prietenii sunt principala sursa de energie pozitiva, dar dedicarea pe care le-o aloci e distrugatoare pentru tine. Spre mijlocul lunii, la birou, ti se impun limite neobisnuite.

 

 

LEU

Orice nou gand se potriveste intr-o particica a vietii tale! Inconjurata de persoane cu experienta de viata, inveti sa gandesti matur si constructiv, iar in anumite situatii ajungi chiar tu sa ii incurajezi pe cei din jur. Luna decembrie te introduce deja in spiritul de sarbatoare si parca nu mai ai aceeasi motivatie, mai ales cand vine vorba de aspecte profesionale care nu iti sunt pe plac.

 

 

FECIOARA

Descoperi noi modalitati de a comunica cu persoanele cu care interactionezi. In sfarsit, ai iesit din starea apatica si incepi sa accepti cu incredere tot ce ti se intampla. Activitatea de la birou si schimbul zilnic de idei creative iti hranesc partea intelectuala a personalitatii. E unul din motivele pentru care iti iubesti jobul si echipa din care faci parte!

 

 

BALANTA

Luna se anunta intensa din punct de vedere emotional. Vei trece prin mai multe etape importante si se pare ca toate vor avea o incarcatura sentimentala mare. Ai tendinta sa meditezi asupra propriilor trairi si relatiilor cu cei din jur, incercand sa-ti dai seama de ceea ce se intampla cu adevarat in sufletul tau. Marte in casa banilor sugereaza o schimbare in modul de a-ti exprima dragostea.

 

 

SCORPION

Datorita prezentei lui Jupiter, in decembrie vei fi foarte increzatoare in sarmul tau si in capacitatea de a-ti intriga adversarii. Esti plina de entuziasm, si aceasta dispozitie acapareaza atentia celor din jur. Energia pulsatila a lui Saturn te va determina sa-ti mentii standardele ridicate, chiar daca uneori simti ca ar fi binevenit si un compromis.

 

 

SAGETATOR

Prima parte a lunii decembrie va fi caracterizata de foarte multa daruire si de tot felul de decizii pripite. Iei totul exact asa cum vine si alegi sa nu mai faci nici o concesie, mai ales in plan sentimental. Te simti calma, linistita si echilibrata emotional. Partea a doua a lunii va fi una mai exploziva din punct de vedere emotional; vei schimba dispozitia calma si linistita cu dorinta de a explora si de a trai altfel. Saturn in casa banilor arata un spirit conservator in gestionarea situatiei financiare.

 

 

CAPRICORN

Conjunctura Marte-Pluto va energiza in mod constant luna decembrie. Toate evenimentele care au loc au un rol important, determinand felul in care te raportezi la viata profesionala. Din fericire, ai alaturi doar oameni de calitate, cu experienta de viata! Incearca sa-ti mentii motivatia si dedicarea la aceleasi cote mereu, si timpul va curge in favoarea ta.

 

 

VARSATOR

In decembrie te axezi pe activitati intelectuale si te implici in evenimente sociale care dezbat subiecte precum astronomia, psihologia sau filosofia. Noiembrie a fost greu din punct de vedere emotional, prin urmare, in perioada urmatoare, te axezi doar pe dezvoltarea personala si profesionala. Sarbatorile de iarna le petreci acasa, in familie.

 

 

PESTI

In ultima perioada, viata pare ca te provoaca intr-un sens negativ si-ti ofera motive pentru a fi deprimata si dezamagita. Colegii te sustin in demersurile pe care vrei sa le faci pentru modificarea unor proceduri de lucru; initiativa ta va avea succes. O importanta relatie va lua sfarsit intr-un mod surprinzator si trist, insa stii ca asa este cel mai bine.

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte