Ingrediente

pipersareceapa rosie taiata in 12 bucati1 bulb fenicul taiat in 12 bucati28 creveti4 lingurite ulei de masline

 


Metoda de preparare

Pregateste o salsa verde amestecand intr-un bol:

 

  • 2-3 linguri patrunjel tocat
  • 2-3 linguri busuioc tocat
  • 1-2 linguri ceapa verde tocata marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura capere tocate
  • sare si piper

 

Incinge gratarul si pregateste frigaruile.

 

Unge crevetii curatati cu 2 linguri ulei de masline si apoi infige-i pe 4 frigarui mari.

 

Pe alte 4 frigarui aseaza alternativ cate 3 felii de fenicul si 3 felii de ceapa si unge-le cu 2 linguri de ulei de masline.

 

Pune frigaruile pe gratar si lasa-le pana cand legumele se inmoaie si crevetii sunt rumeniti. Serveste-le cu salsa verde.

 

foodstory