Daca la inceputul relatiei iti venea sa sari pe iubitul tau cu orice ocazie, in ultimul timp ai observat cum cheful de sex a inceput sa se diminueze. Pe de o parte, acest lucru nu te deranjeaza atat de mult, dat fiind faptul ca relatia functioneaza atat de bine. Pe de alta parte, te simti putin frustrata si nu intelegi care este cauza si a cui este vina. 

 

 

 

Potrivit psihologului, comunicarea cu partenerul e bine sa fie directa si deschisa inca de la inceputul relatiei: „Chiar de la primul act sexual, se recomanda ca cei doi sa discute despre preferintele legate de pozitii si atingeri. Este foarte important ca de comun acord sa stabileasca limite, sa fie deschisi in a refuza sau a cere.”

 

 

 

„Plictiseala e o stare generala, are un catalizator, un gand, o emotie, o traire sau o frustrare, care pot, in realitate, sa nu aiba legatura directa cu activitatea sexuala, dar care se reflecta asupra ei. De aceia, actiunea de a vorbi, a vedea ce dorinte, necesitati si neimpliniri se ascund in spatele lui "m-am plictisit" e cea mai buna sugestie.”, a mentionat psihologul.

 

 

 

„ "Vrei sa schimbam pozitia", "te-ai plictisit de sexul de noapte, vrei ziua?" sau poate "nu iti mai sunt interesanta si iti doresti o viata sexuala cu altcineva?"... doar in discutie cu precizarile de rigoare, intrebari si autocontrol emotional poti intelege mai bine "plictiseala din pat".”, a adaugat aceasta. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

Perfecte