Relatiile pe care le avem cu sexul opus lasa in noi o amprenta care ne poate ajuta sau bloca in evolutia noastra. Ceea ce sta la baza relatiei, sentimente de prietenie, iubire, dorinta sexuala, posesivitate, abuz etc. determina aparitia unor fenomene subtile ce ne modeleaza gandurile, emotiile, comportamentele si dinamica energetica a fiintei.

 

Cum in cadrul oricarei relatii se realizeaza un transfer energetic-informational intre campurile subtile ale partenerilor, atat ceea ce este bun, cat si ceea ce este blocant este preluat de la cel/cea cu care ajungem sa interactiona. Pe langa acest aspect, intervine si dinamica interactiunii, emotiile pe care le traim, gandurile pe care le avem, ceea ce determina aparitia altor schimburi subtile de energii.

 

 

Pornind de aici, ne dam seama ca in urma contactului cu alte persoane realitatea noastra interioara suporta multiple schimbari. Starea de spirit, vitalitatea, disponibilitatea, increderea, capacitatea de a ne relaxa, de a realiza lucruri, de a obtine placere sunt influentate de istoria relationala pe care o avem. Multi observa ca in urma unor situatii relationale intime sa simta ca lucrurile s-au schimbat cumva in interior si nu neaparat intr-o directie pozitiva.

 

 

Datorita unor contexte nefericite sau unui mod eronat de a ne raporta la sexul opus, structuri energetice importante se distrug sau se altereaza suficent de mult pentru ca sa nu mai reusim sa ne regasim si nici sa obtinem ceea ce ne aducea fericire. Din acest considerent este de o importanta vitala sa alegem cu atentie oamenii cu care ajungem sa interactionam, si niciodata sa nu fim cu cei cu care nu am vrea sa semanam si a caror trasaturi nu ne-ar placea sa le regasim in noi.

Perfecte