Nu ne mai saturam de tinutele provocatoare, vulgare sau de gafele de la Cannes! si de data aceasta, Bella Hadid se afla in topul celor care tinutele le-au jucat feste, alaturi de alte doua tinere frumoase si celebre.

Bella Hadid.

Cunoscuta pentru articolele vestimentare deocheate, care lasa la vedere tot, modelul Victoria’s Secret a intors din nou capetele aseara, intr-o rochie  transparenta Ralf & Russo.

 

Se pare ca, dupa despartirea de The Weekend, Bella apeleaza la tot felul de tertipuri vestimentare pentru a atrage atentia. Cea mai recenta aparitie, in rochia transparenta cu broderie alba, care i-a lasat la vedere bikini de culoare nud, a fost punctul culminant al aparitiilor sale de la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

 

Petra Nemcova

Manechinul de 37 de ani, Petra, a purtat o superba rochie de un albastru pal la Gala amfAR. Cu o crapatura imensa pe picior, rochia lunga a blondei a lasat la vedere o pereche de bikini nude.

 

Shanina Shaik

Modelul de 26 de ani este foarte dezinhibata, dovedind asta tocmai prin tinuta provocatoare pe care a purtat-o la Gala amfAR. Rochia lunga argintie i-a lasat la vedere sanii fara sutien, dar si fundul si picioarele lungi.

okmagazine.ro