Aishwarya a fost fotografiata intr-o multime de tinute diferite, dintre toate iesind in evidenta doua rochii de printesa. Tinuta rosie si tinuta bleu au facut furori, iar frumoasa indianca a avut grija ca si machiajul si parul sau sa arate diferit de la aparitie la aparitie.


O alta rochie care a atras atentia a fost cea de culoare neagra, ale carei poale se desfaceau complet atunci cand se misca sau cand batea vantul, lasandui la vedere picioarele.


"Are o frumusete naturala. Cand Dumnezeu a impartit frumustetea, i-a dat-o ei pe toata", spunea in trecut Mickey Contractor, unul dintre oamenii de la Vogue, descriind perfect modul in care femeia cu cei mai frumosi ochi din lume (asa cum a fi fost numita, mai tarziu) arata.

In ciuda popularitatii sale uriase, Aishwarya a primit si critici, atunci cand nu a revenit rapid la greutatea sa obisnuita, dupa ce a devenit mama. Cu toate acestea, indianca impresioneaza de fiecare data cu naturaletea si eleganta sa si este o prezenta extrem d eiubita atat la Bollywood, cat si la Hollywood.

Pe cat de frumoasa este atunci cand apare pe covorul rosu la evenimentele din afara Indiei, pe atat de deosebita este atunci cand isi face aparitia in tara natala. Vedeta poarta fie costume traditionale, fie tinute care sa fie inspirate din portul indian, iar Festivalul de Film de la Cannes nu a facut exceptie. Imbracata intr-o tinuta cu motive traditionale, Aiswaya a adaugat inca un look superb seriei sale de aparitii de anul acesta.


perfecte.ro