Kristina Harmony: "Am studiat Yoga si Masaj de la radacinile provenientei ei, aici sa petrecut o intalnirea cu sine, foarte apropiata si placuta, fapt care a provocat o schimbare radicala in viata mea, mai departe spre un still de viata sanatos si constient!"

 

 

 

 

Care este diferenta dintre Yoga obisnuita si cea de tip dance?


"Yoga fiind preluata de la barbati (in vremurile vechi doar barbatii practicau) dezvolta mai mult energia masculina: de putere, de rezistenta... In a doua sarcina avand fetita nu mai doream yoga curata ci mai mult dans, zbor, val, relaxare. Am constientizat ca anume aceste practici imi armonizeaza energia feminina si anume aceasta combinatie dintre yoga si dans ma ajutat sa am o nastere foarte usoara si armonioasa!!

 

 

 

 

Astfel dupa concediul de maternitate am simtit ca as vrea sa aduc un program special femeilor, care le va permite sa-si deschida mai mult calitatile naturale feminine si sursa sa de dragoste si izvor nesecat de energie."

 

 

 

 

 

Perfecte.md: Care sunt beneficiile acestei practici?

 

"Primul beneficiu pe care il observ imediat dupa sfirsirea sesiunii de yoga-dance este privirea femeilor. Cand intra femeia la ora este plina de ganduri, griji, tristete sau oboseala si la sfirsitul acesteia, ochii ei stralucesc, emana pace si claritate."


 

"Un alt beneficiu ar fi ca femeia fiind o fire emotionala, de mica a fost invatata sa fie buna in matematica, fizica, biologie si mai putin in arta de a-si asculta Inima, de a-si gasi Fericirea. Aici ea se armonizeaza emotional, lucru care ii influenteaza direct starea de sanatate; simte un echilibru, deoarece multe boli provin de la emotii negative inhibate. Stresul din ziua de astazi afecteaza mult, aici femeia invata sau isi aduce aminte de relaxarea profunda naturala. Face o conexiune cu corpul sau, ea incepe sa se asculte si deja constient cunoaste tehnici de lucru cu subconstientul."

 

 

 

 

"Urmatorul beneficiu este eliberarea, transformarea blocajelor din corp... Exercitiul face sa circule liber energia si deci sanatatea!! Aceasta practica o recomand si femeilor insarcinate, deoarece in timpul nasterii femeia intra in starea sa de relaxare si armonie si totul se produce natural in dragoste."

 

"Corpul nostru este ca vioara... daca este neacordat, adica sunt blocaje, durere, frici, incordari, stress. Stiti cum canta o vioara neacordata... - atunci cand acordam corpul, eliberandul de toate tensiunile interioare si energia circula liber.

 

Ceea ce facem prin yoga-dance: corpul nostru si spiritul nostru canta cantecul si dansul unical al Fericirii, savurarii vietii minunate. "

 

 
 


 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte