Le vezi peste tot, iti inunda facebookul, sunt pe site-urile mondene si de stiri, se dezbraca sau se imbraca in revistele de profil, apar pe la televizor cu tot felul de probleme sau ”piese noi”. Deseori ma amuz cand citesc – cutare cantareata si-a lansat o piesa noua. Stop! In primul rand, ca sa iti lansezi o piesa noua trebuie sa ai o piesa veche. Dar pentru vedetele de mucava de la Chisinau nu e o problema. Numaratoarea incepe de la cantecul numarul 10.

 

 

Inflatia de vedete de doi bani sau de trei capishi ma face sa ma intreb din ce bani supravietuiesc madmuazelele? Sau din ce bani isi castiga existenta baietii pe care ii chinuie talentul? Nu de alta, dar economia moldoveneasca este in branci si nu-i prea vad pe moldoveni stand la coada sa le cumpere albumele, discurile. Singura chestie ce imi vine in minte sunt petrecerile, nuntile de la Moldova. Intr-adevar, acolo sunt niste bani, ca, deh, obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Cu toate acestea nu am vazut cantecaci sau cantecace sa se laude ca canta(cacofonie logica) la petreceri.

 

Oricum, cele mai multe cantecace ajung sa castige bani buni din showbizul moldovenesc. Si stiti cum? Se marita cu succes. De aici vine si noua piesa, noul album, noul Porsche si asa mai departe. Parerea mea, da, foarte subiectiva, este ca multe fete se fac vedete ca sa se marite… Altfel nu inteleg avalansa asta de vedete pe capurile noastre pe praful si saracia asta!

 

 

Autor: Vitalie COJOCARI

Perfecte