In acest articol,  iti prezentam  toate detaliile si decoratiunile unei nunti in stil baroc. Acest stil presupune luxul, splendoarea si volumul. Daca visul tau din copilarie a fost sa te transformi intr-o printesa, cu o rochie superba, la balul de poveste, atunci un astfel de decor va fi perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta!

 

 

 

 

Stilul baroc reprezinta un interior tipic al unui palat, cu elemente de aur in decor, lustre de cristal. Sala de nunta trebuie sa fie completata cu astfel de detalii, insa nu in mod exagerat. Un design ca acesta te va obliga la lux si un concept bine-definit al nuntii.

 

 

 

 

 

Un decor simplu nu poate exista intr-un astfel de interior.

 

 

 

 

O compozitie din flori vii, pe mese, vaze aurii, sfesnici de cristal pot evidentia acest stil si il vor completa perfect. Stofele se combina foarte bine cu acest decor. Acestea  ar putea fi din catifea rosie, satin sau cu paiete aurii. Rame masive, cioplite,  placutele  cu numere amplasate pe mese, lemnul rosu, dar si oglinzile  sunt cateva detalii-cheie, care vor crea anturajul perfect.

 

 

 

 

 

Servirea rafinata a bucatelor va adauga subtilitate ceremoniei - lingurele, furculitele, suporturile aurii pentru farfurii. Obligatorii sunt servetelele confectionate din stofa, aranjate intr-un mod specific si infrumusetate cu inele sau benzi din catifea. Sunt recomandate scaunele chiavari cu spatele aurit sau cu huse pe ele. Toti cei care vor  sarbatori in curand, nunta, botezul sau ziua de nastere, veniti la compania Belle Amour.

 

 

 

 

 

 

 

Impreuna vom crea un concept unic pentru nunta ta, vom alege un local care sa corespunda a asteptarilor tale, un decor deosebit, un candy bar si multe altele!Te asteptam la noi in ospetie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Acum poti beneficia de reducerea de 15 la suta la toate contractele  incheiate in perioada de iarna, pentru  evenimentele ce vor avea loc in anul 2018!

 

Belle Amour iti transforma toate visele in realitate! Pentru mai multe detalii suna la:  069905058. www.belleamour.info, facebook:Belle Amour


*Acest articol e un produs comercial

Perfecte