De mic este pasionat de sport, ii place sa petreaca timpul cu prietenii, sa se plimbe prin parc, in weekend sa se distreze cat mai bine, iar in timpul liber sa citeasca. 

 

 

 

Mihail Burlacul este tanarul fara inhibitii ce a creat proiectul BurlaculTV si care actualmente reprezinta principalul sau scop spre care merge cu mult curaj si perseveranta. Ne-a obisnuit deja cu cele mai faine video-uri si cele mai neobisnuite situatii. 

 

 

Despre cum a luat nastere acest proiect, tanarul ne spune: „Inainte de proiect eram in sfera modellingului si ma gandeam sa deschid un canal pe youtube unde sa filmez diferite fotosesii si sa le postez. Denumirea vine de la Burlac, adica singur, fara pereche si am adaugat deja TV de la televiziune. Am analizat bine bloggerii de la noi din tara si am inteles ca au succes persoanele ce fac glume, am vazut pe internet la un blogger rus un gen de Prank interesant care la noi nimeni nu facuse si am inceput a filma.”


 

 

Fiecare filmulet e original si interesant, incitant prin subiectul sau: „Stiti, practic orice video pe care l-am filmat imi venea ideea noaptea. Practic spontan vine totul, dar evident avem un plan unde sunt cate 4 sau 5 video-uri planficate.”


„Scopul acestui proiect e sa aducem zambetul pe fata celor ce ne urmaresc, sa-i oferim un sfat  prin experimentele sociale, sa faca doar bine si sa fie oameni buni. Sa ne urmareasca evident cat mai multa lume”, plin de entuziasm ne povesteste vloggerul.Burlac si rebel, acesta reactioneaza cu siguranta la tot ce se intampla in jur, ba chiar mai mult zice ca: „S-a schimbat practic tot in drumul meu dupa aparitia proiectului dat, prieteni noi, cunoscuti noi, popularitate. Viata a devenit mult mai interesanta, am invatat sa ies din starea de confort si sa pretuiesc lucrurile, sa traiesc putin altfel.”


Popularitatea uneori ii da batai de cap si multe idei sunt irealizabile, deoarece majoritatea deja il cunosc. Dar, recunoaste ca-i placut sa fie respectat de ceilalti.


 

 

„In familia BurlaculTV sunt  5 persoane si domnisoarele modele care se filmeaza in unele scene. Deci, toti stiu ca daca muncesti, depui efort in echipa si proiect, ramai, daca nu, atunci ne despartim imediat .Nu exclud faptul ca suntem mereu bine dispusi sa luam in echipa oameni noi, talentati si dornici de a munci.”


 

 

Despre cea mai nebunatica idee de film, tanarul spune:„Eu cred ca, atunci cand am filmat Prankul cu Carla's Dreams a fost ceva nerealizabil si ciudat pentru noi, dar am facut-o si pe aceasta.”


 

Are un corp ce starneste invidie, ce face pentru aceasta: „Imi place sa fac sala, dar pe timp de vara prefer sa alerg in parcul Valea Morilor si sa lucrez cu corpul la bara, paralele, am practicat Judo 10 ani, actualmente sunt Candidat Master Sport.”

 

 
 

 

 Cel mai recent filmulet publicat de echipa BurlaculTV este:

 

 

Sursa foto: instagram.com/mihailmayami

Perfecte