Interpreta tine enorm la obiceiurile sarbatorilor de iarna. In familia acesteia exista si o traditie speciala de Craciun: „Valeria venea mereu acasa. Impreuna impodobeam bradul si ne imbracam in Craciunite”, povesteste nostalgica Victoria Lungu

 

 

 

 

 

Blondina obisnuieste sa petreaca Craciunul pe stil nou si asta pentru ca: „Acum nu mai am la cine merge acasa pe stil vechi.” Amintirile o leaga enorm de mult de aceasta sarbatoare crestina: „Traditiile pe stil vechi erau superbe la tara. Tata taia porcul, mama facea mamaliguta. Spre seara veneau colindatorii”, spune artista.

 

 

 

Ciar daca nu va petrece alaturi de fiica sa, Valeria, si va lucra de Craciun, in schimb, interpreta are planuri mari pentru a doua zi: „Pe 26 imi dau intalnire cu prietenele, sa sarbatorim. Am zis sa ne potrivim diverse costume, sa fim ca dintr-o poveste.”

 


 

Recunoste ca nu-i place sa gateasca si se oboseste foarte mult sa stea toata ziua in fata cuptorului si sa puna incontinuu bucate pe masa: „Nu prea gatesc. Cand este Valeria pregatim cateva salate. Facem un iepuras la cuptor.”

 

 

Sursa foto: facebook.com/lunguviki

Perfecte