Kylie Jenner a devenit majora si a implinit varsta la care, in America, poate sa bea legal. Pentru a celebra cei 21 de ani, Kylie a organizat o petrecere memorabila cu o tematica inspirata de faimoasa papusa Barbie. Printre invitati s-au numarat si cateva vedete precum Bella Hadid, The Weeknd si Cara Delevingne.

 

 

woke up to a little fairytale 💕 thank you baby @travisscott

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 10, 2018 at 6:42pm PDT

 

Vedeta a primit in dar si un buchet cu 5.000 de trandafiri rosii si albi, sub forma unui pahar pe care scria “Legal AF” (a naiba de legal) din partea unei prietene. Se pare ca luxosul buchet de trandafiri a costat nici mai mult, nici mai putin de 5000$.

 

 

Dintre toate cadourile pe care le-a primit, Kylie le-a aratat fanilor ei masina daruita de tatal copilului ei, un Rolls Royce, vintage, fabricat in 1950.

 

 

Aceasta nu este prima masina pe care Travis Scott i-o daruieste lui Kylie Jenner. In luna februarie i-a mai facut un cadou costisitor, o masina Ferrari in valoare de 1,4 milioane de dolari, care nu se mai fabrica. Travis si Kylie sunt impreuna din aprilie 2017, iar la inceputul lunii februarie a acestui an vedeta a adus pe lume o fetita pe nume Stormi.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte