Vezi mai jos o lista de copii exceptional de talentati, care au demonstrat ca varsta este doar o cifra.

 

Kamelia Melnic este, fara indoiala, o artista innascuta. Inca de la o varsta frageda, micuta a castigat atentia publicului in cadrul numeroaselor concursuri si prestatii, atat la noi in tara, cat si peste hotarele acesteia.

 

 

 

 

 

 

Era imposibil ca Amelia Uzun sa lipseasca de pe marile scene, asta deoarece a respirat muzica inca din burtica mamei sale, soprana Ana Cernicova. Mica vedeta are fani in toata lumea, gratie prestatiilor sale la diferite concerte din afara tarii.

 

 

 

 

La numai 6 ani, Dorin Manzatu, a reusit sa incante publicul de la Romanii au talent. Dorin a starnit lacrimi in sala si i-a facut pe toti romanii sa fie mandri de nationalitatea lor, recitand cu trup si suflet versurile lui Dumitru Matcovschi.

 

 

Parintii Rianei Cazanciuc s-au asigurat ca micuta lor artista sa ajunga pe marile scene, numind-o dupa cantareata de talie internationala, Rihanna.

 

 

Mirela Colesnic este o adevarata privighetoare. Atat vocea ei, cat si aspectul carismatic ii promit un viitor stralucit in cariera ei muzicala.

 

 

 

 

Unul dintre cei mai ingeniosi copii de la noi este copilul-minune al video-bloggingului moldovenesc, Dani Gonta, care la numai 8 ani a devenit cunoscut datorita videoului in care a descoperit cateva greseli in Abecedar.

 

 

 

Dragut, dulce si extrem de talentat, Vladut Tornea uimeste la fiecare aparitie. Micul interpret viseaza sa lanseze cat mai multe piese si videoclipuri.

 

 

 

Laurentiu Chirtoaca calca sarguincios pe urmele tatalui sau, Aurel Chirtoaca. Acesta nu rateaza nicio sansa de a-si demonstra talentul innascut.

 

 

Betty a devenit extrem de cunoscuta datorita colaborarii cu Andrian Ursu. Piesa „De ziua ta” a inregistrat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube.

 

 

 

 

Catalin si Ana Maria Advahov sunt doi frati frumosi si talentati ce demonstreaza ca in familia lor, muzica se mosteneste cu succes din generatie in generatie.

 

 

 

Dragostina Hanganu are folclorul in sange. Micuta interpreta merge cu pasi grabiti, dar siguri pe urmele mamei sale, Nicoleta Sava

 

 

 

Sursa foto: Google.com 

Perfecte