Valeria Vornicescu este un cunoscut model de la noi din tara care va participa la concursul International „Miss New World 2018”, organizat in Turcia, in perioada 30 aprilie - 7 mai. Tanara este reprezentata unei agentii de modele din Romania. Acestia i-au inaintat candidatura, iar intr-un final, pentru reprezentarea Republicii Moldova a fost selectata in special ea. 

 

 

Despre emotiile, dar si asteptarile pe care le are de la acest concurs, tanara povesteste: „Evident ca emotii sunt, dar nu majore, deoarece nu este pentru prima data cand voi participa la un concurs de Miss. Anterior am participat la Miss Moldova 2016 si Miss Romania 2017. Nu pot sa spun ca aspir la titlul cel mare, insa evident ca voi face tot posibilul ca prezenta mea sa fie remarcata printre cele 20 de tari participante. La moment sunt in goana pregatirilor si sper sa ma reintorc acasa cu emotii, experiente si rezultate frumoase.”

 

 

Valeria va avea de trecut proba costumelor de baie, proba costumului national si proba rochiilor de seara. Pe parcurs vor fi si alte probe, activitati, insa acestea vor fi anuntate in perioada desfasurarii concursului. 

 

 

Tanara a absolvit Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, , studiind in clasa cu profil muzical-coral, poate canta si la pian. Actualmente este studenta Universitatii de Studii Europene din Moldova, Facultatea de Drept.

 

 

Valeria spune: „Cu teatru de moda am inceput sa ma ocup la varsta de 13 ani, iar dupa finisarea cursurilor am inceput sa activez in domeniul dat. Experiente frumoase am avut multe, dar si din cele mai neplacute au existat. Am reusit sa ajung pe paginile revistelor: „Mirele si Mireasa”, „Aquarelle” si „Brilliance” fiind imaginea a diferitor branduri de haine sau stilisti din domeniul frumusetii.” 

 

 

Sursa foto: facebook.com/V.Valerica

Perfecte