Cunoscutul model de la noi, Valeria Vornicescu, tanara care ne-a reprezentat tara la concursul international „Miss New World 2018” si s-a intors acasa cu titlul „Miss Fotomodel”, a hotarat sa ia o pauza de la toate aceste activitati si sa-si organizeze cateva vacante. Pe parcursul verii obisnuiesc sa ma refugiez intr-o alta locatie decat Moldova, pentru ca aici stau permanent si simt ca ma plictisesc. Imi place sa calatoresc pentru a descoperi lucruri noi, culturi diferite, dar si oameni nonconformisti. De fiecare data cand revin acasa dintr-o calatorie simt ca am mai crescut cu o treapta, deoarece orice destinatie noua vine si cu noi provocari”, a spus bruneta.

 

 

Vara aceasta am inceput-o cu o escapada in Turcia unde m-am odihnit pe masura. Am ales aceasta tara, pentru ca aici oaspetii sunt respectati  la cel mai inalt nivel si nu vei duce lipsa de nimic ce tine de confort. Atrag mereu atentia chiar si la cele mai mici detalii atunci cand plec intr-o vacanta, deoarece anume ele sculpteaza perfectiunea. Iubesc mai mult vacantele linistite, fara prea multa distractie si galagie”, povesteste Valeria.

 

 

Entuziasmata si foarte fericita, modelul a adaugat: La moment sunt in America. Locuiesc in New Jersey, Wildwood, un orasel foarte si foarte linistit in comparatie cu New York, care in ciuda faptului ca e situat in apropiere, e total diferit. Vacantele peste ocean sunt foarte diferite din toate punctele de vedere. In primul rand apa, aerul, oamenii, gandirea, ritmul si modul de viata e contrar asteptarilor. Incerc sa i-au tot ce e mai frumos de la viata, din orice clipa traita sa privesc partea buna a lucrurilor, chiar daca uneori e mai complicat sa infrunti anumite bariere”. 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/V.Valerica

Perfecte