Este vorba despre Petru Scaletchi- bucatarul cu renume din Republica Moldova, care a gatit pentru ambasadori si multe alte personalitati marcante. Acesta a facut un pas important in viata sa si a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Alina Mogildea, in frumosul oras ceh- Praga.

 


Fostul prezentator TV a facut publica informatia pe Facebook, postand o imagine in care apare alaturi de iubita sa, iar aceasta poarta o frumusete de inel de logodna pe mana. Bucatarul a scris: "Upsss... she said yes! Aceasta postare poate fi numita si:A cazut si ultimul mohican... Et, tu Brute...! Dar daca serios..... eu pot sa scriu multe randuri despre persoana de langa mine, dar o sa va spun doar un singur lucru.... Acest om este exact ceea ce vizualizam de foarte mult timp.. si dragul meu Univers mi-a implinit dorinta."


 

Contactat de perfecte.md, acesta a oferit mai mult detalii despre eveniment: 


Q: De cand sunteti un cuplu? 

A: Daca oficial, atunci de doi ani.

 

Q: Ai ales usor inelul?

A: Au fost mici dificultati, dar nimic nu e usor in ziua de azi. Alina  nu poarta inele si am fost nevoit sa folosesc ceva abilitati de spionaj.

 

Q: De ce Praga? 

A: Pentru ca Parisul deja am vizitat... Dar daca serios, am planificat aceasta vacanta de mai mult timp. Am decis ca acum e momentul.

 

Q: Cum a reactionat Alina? 

A: A reactionat foarte pozitiv si fara multe emotii, poate si a avut dar nu a aratat pe fata. Am fost rugat sa intreb si a doua oara... prima data nu a auzit intrebarea. Am strigat sa auda toata Praga.

 

 

 

Q: Cum va dezmierdati? 

A: Nu spun... dar nu cu nume de animalute.

 

Q: Nunta unde va fi?

A: Trebuie si nunta?? N-am vorbit la tema asta.... si ambii stim ca urmeaza, dar nu e cel mai mportant lucru in cuplul nostru la moment.

 

Q: Ce fel de nunta va fi?

A: Nu stiu, toate intrebarile la Alina. Eu vin cu "banii si rinichii".

 

Q: Cine va gati pentru invitati? 

A: Asta cred ca e cea mai mare problema.... Ma tem sa nu stau eu in bucatarie in costum de mire si sa fac mancare. Dar sper sa gasesc pana atunci o solutie perfecta pentru aceast problema.

 

Tinerii  par foarte impliniti impreuna si radiaza de fericire. Prietenii si apropiatii i-au inundat cu cuvinte de felicitari si urari de bine.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte