Barbatul le-a pierdut pe cele doua femei la cativa ani distanta. Dupa moartea celei de-a doua sotii nu a mai vrut sa se recasatoreasca. Asta se intampla in jurul anului 1865. Prima lui sotie a murit la doar 7 luni de la casnicie, scrie site-ul omgfacts.com.

 

Dupa alte cateva luni, resemnat, deci pregatit pentru o alta relatie, doctorul s-a recasatorit cu o femeie pe nume Susanna. Din nefericire si aceasta s-a imbolnavit si a decedat la scurt timp.

 

Doctorul a comandat o piatra de mormant speciala si a decis sa o ingroape pe cea de-a doua sotie in acelasi loc unde era ingropata prima lui nevasta. Pe piatra funerara a lasat un mesaj codificat. 100 de ani au trebuit pentru a se afla de ascund cele 225 de caracter aparent fara sens.

Mai multi experti in decodificarea mesajelor s-au dus in anii ’70 la cimitirul de langa Ontario, Canada, ca sa afle ce scrie de fapt pe piatra funerara. Mesajul suna in felul urmator:

 

„In memoria Henriettei, prima sotie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni si 17 zile si a Susannei, a doua sa sotie, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni si 15 zile, doua sotii bune de care un barbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt in Rai.

Fie ca Domnul sa ma ajute sa le intalnesc acolo. Cititorule, sa ne intalnim acolo!”, scrie site-ul omgfacts.com.

Teotrandafir.com