Cand e vorba despre biblioteci, multi ne gandim la un univers tacut si ordonat al cartilor, unde oamenii pasesc in varful picioarelor, imprumuta carti si apoi pleaca. Actualmente, computerul, telefonul si internetul ne ofera intr-un timp-record toata informatia necesara, fara ca sa mai fie nevoie sa iesim din casa. Sefa Bibliotecii Centrale, Maria Pilchin, ne propune 8 argumente importante, care sa ne convinga sa mergem la biblioteca:
  
    

 

Economisesti
   

Poti economisi timp si bani, daca cauti o carte sau un material video. Un abonament facut la o filiala a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” iti asigura accesul la toate celelalte 28 de filiale.
    
   

 

Socializezi
      

Biblioteca este un loc prietenos, unde poti intalni oameni interesanti, unde poti participa la diferite evenimente organizate de cluburi si grupuri pe interese.
        
  
   

 

Utilizezi calculatorul
   

Ai acces gratuit la un calculator conectat la Internet.
      
      
   

 

Ai un confort logistic
  

Poti consulta catalogul unic al cartilor din reteaua Bibliotecii Municipale in una din filiale.
     
  
  

 

 Folosesti Wi-Fi gratuit  
      

 

Copilul tau se bucura de spatii moderne dotate special pentru cei mici.
        

  

 

Gasesti oportunitati de dezvoltare personala
    

Este vorba de servicii de biblioteca gratuite, in care obtii competente si abilitati profesionale: ateliere de dezbateri, limbi straine, robotica, coding (softuri, programe, aplicatii, abilitati digitale) etc.
    
  
      

 

Faci calatorii imaginare si gratuite in jurul lumii: descoperi locuri si oameni, alte culturi fara sa te deplasezi, o faci cu permisul de biblioteca (lecturile ca un mod de a calatori si cunoaste).
     
              
Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Perfecte