Le-ai ascultat de mic pe casete la magnetofon, la radio sau la TV. Ti-au alinat vremurile mai grele sau dimpotriva, ti-au bucurat zilele de sarbatoare. Vorbim despre trupele celebre ai anilor 2000, care ne trezesc si acum nostalgii cand ascultam hiturile care i-au facut remarcati. 

 

 

Cei care au spart tiparele au fost baietii de la O-Zone, formatie creata in anul 1999. Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Todiras au reusit sa uimeasca o lume si sa ne faca sa ne simtim mandri.

 

 

 

 

 

 

"Nu te pot uita", "Numele tau" sau "Mi-e dor", sunt doar cateva dintre piesele formatiei In Quadro pe care poate le-ai fredonat si tu. Cei 4 baieti care incantau toate fetele s-au lansat in anul 2002 si s-au facut auziti mai ales datorita piesei "I’m begging you’".

 

 

 

 

 

Cu siguranta va amintiti si de Studio One, trupa lansata in anul 2005. Tania Cerga, Sasha Lopez si Dj Tiganas ne-au cucerit chiar de la primele piese, cum ar fi: "Cheama-ma, atinge-ma" sau "Send your love".

 

 

In 2011 se lansa Zbints, formatia din care facea parte Alla Dontu, Eugenia Charaghiaur si Diana Pervusin. Felete concertau prin tara si se deosebeau prin tinutele lor scenice excentrice.

 

 

 

Pentru Dianna Rotaru timpul parca sta in loc. Acum 18 ani, alaturi de Tatiana Malaia si Laurentiu Popescu, blonda pornea proiectul Savana, trupa care si-a castigat notorietatea in scurt timp. Sapte ani a durat colaborarea celor trei.

 

 

In video ce urmeaza afla care vedete din showbizul de la noi au facut candva parte dintr-o formatie, dar si ce piese de valoare au lasat in urma. 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com 

Perfecte