Cu ultimele puteri, l-a parasit si s-a apucat de slabit! Doamne, cat de sexy arata femeia asta. Betsy Ayala a trecut printr-o transformare radicala dupa ce a primit un dus rece din partea barbatului cu care credea ca va ramane toata viata.

 

 

 

Betsy, in varsta de 34 de ani, din statul american Texas, a ajuns sa cantareasca, dupa ce a adus pe lumea cel de-al doilea copil, o fetita, 120 de kilograme. Suferea de depresie post-natala si singurul lucru care ii o facea fericita era mancarea.

 


 

 

La sase luni dupa nasterea fetitei, Betsy a mai primit o lovitura: a aflat ca sotul ei, cu care era impreuna de la 17 ani, o insela cu o colega  de munca.

"Am fost distrusa. I-am cautat in mesajele de pe Facebook  si am descoperit ca ma numea 'vaca obeza', pe langa alte jigniri. Lumea mea se prabusea", a povestit ea, emotionata.

 

 

 

 


"Mereu imi spunea ca arat bine si imi dadea sa mananc mancare de la fast-food... Acum cred ca isi dorea sa arat asa", a adaugat ea.

 

Alaturi de sora ei, Betsy a reusit sa isi schimbe radical viata. Initial a mers la ore de zumba de 3 ori pe saptamana, apoi a mers la sala de 6 ori pe saptamana, unde ridica greutati. In paralel, a urmat o dieta bogata in proteine.

Acum, tanara mamica, care isi creste singura copiii, are un corp de invidiat si spune ca "sunt o persoana complet noua. Sunt mai fericita, mai increzatoare si mai optimista!"

 

 

 

Sursa foto: Google.com

kanald.ro