Tina Fistashka este o florista talentata si cu multa inspiratie. A reusit sa vina cu ceva nou si original pe piata floristica din Republica Moldova. Pasiunea pentru compozitiile florale a descoperit-o cand se afla la munca in Dubai, pe atunci lucra intr-o retea hoteliera, dupa care la o casa de moda cu renume.


 

Dupa ceva timp, a renuntat la viata luxoasa din Emiratele Arabe Unite si a revenit la Chisinau, unde a si pus pe roate o mica afacere. Tina Fistashka a oferit site-ului perfecte.md cateva detalii curioase din viata si activitatea ei de florista.


 

Prin ce se deosebesc compozitiile tale?


Compozitiile •TF Gift & Flowers• se diferentiaza de toate celelalte compozitii prin florile prelucrate manual, in nuante unice si cu un aspect diferit; de exemplu: trandafiri negri, aurii, argintii si mai nou, trandafirii decorati cu sclipici. Aceasta prelucrare contribuie si la durabilitatea florilor.


 

Materia prima o procuri de la noi din tara? De unde te inspiri?


Nu neaparat! Se gaseste materia prima si la noi in tara; furnitura pentru efectuarea cutiilor personalizate sau florile vii etc. Din afara tarii procur cutiile exclusive (cum ar fi cutia transparenta cu trandafiri negri prelucrati), pudra de aur sau alte cutii de diferite forme si dimensiuni, maruntisuri pentru decor.

 

 

Cine mai des comanda aceste buchete: femeile sau barbatii?


Statistica arata ca sunt femeile. Ele vin cu initiativa de a surprinde pe cineva. Barbatii raman a fi pasivi si mai putin creativi la acest subiect, dar asta nu inseamna ca ei nu sunt atenti si nu surprind persoanele iubite. Aproximativ 50% sunt clientii din Moldova si 50% sunt clienti de peste hotare.

 

 

Buchetele/decoratiunile tale sunt potrivite pentru ce fel de eveniment si pentru ce tip de personalitate?


Ceea ce fac eu se numeste compozitie personalizata. Clientul isi manifesta dorintele, preferintele sale. De obicei, incerc sa evit buchetele de flori simple si obisnuite. Evenimentele la care au ajuns •TF Gift & Flowers• au fost diverse, incepand cu nunti, cumetrii, zile de nastere, aniversari si terminand cu evenimente mondene.

 

 

Ce mesaj ai pentru cititoarele perfecte.md?


Sa tinda spre bine si spre frumos. Va sfatuiesc sa faceti tot posibilul si sa aveti un contact vizual cu o floare. Sa simtiti cum aceasta creatie a naturii va schimba viziunea, modul de concentrare si gandirea.

 

 

Sursa foto: Arhiva personala / Tina Fistashka

Perfecte