Cu siguranta, asta e familia pe care o invidiaza multa lume! Aceste femei din Taiwan se pare ca au descoperit secretul tineretii fara batranete.

 

*In mijloc - (mama, 64 de ani), in dreapta (fiica sa, Lure Hsu) si in stanga (fiica sa, Sharon)

 

Atat Lure Hsu, care a fost dansatoare, cat si surorile ei, Sharon (37) si Fayfay (41) se bucura de aceeasi genetica.

 

Lure Hsu, 43 de ani


Lure Hsu a devenit revelatia online-ului atunci cand si-a dezvaluit varsta: 43 de ani. Desi arata ca o adolescenta, Lure este o femeie matura, realizata profesional, activand in domeniul fashion-ului, dar si al designului interior. Cat despre aspectul sau, Lure Hsu spune ca totul se datoreaza faptului ca este vegetariana si ca bea foarte multa apa. Nu consuma dulciuri decat foarte rar si are grija ca zaharul sa lipseasca in totalitate din regimul ei.

 

 

 

 

Sharon, 37 de ani


Insa, Lure Hsu nu e singura care arata atat de bine din familia ei. Si surorile ei, Sharon si Faffay, arata la fel de bine. Sharon este o actrita cunoscuta in Taiwan, iar Lure Hsu a fost descoperita fix la premiera unui show de-al surorii sale.

 

 

 

 

Fayfay, 41 de ani


Si Fayfay se bucura de aceeasi notorietate ca surorile sale. Desi nu activeaza in domeniile lor, aceasta e prezenta pe retelele de socializare, unde are o comunitate destul de mare. Sora mijlocie este deja mamica a doi copii si spune ca frumuseţea ei este datorata mamei lor: ”Mama a aratat dintotdeauna mai tanara. La 64 de ani inca arata bine.”

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:google.com

okmagazine.ro