Perfecte.md a dat o petrecere de zile mari cu ocazia serbarii a 2 ani de la lansare. Evenimentul a fost celebrat in stil traditional, iar tortul nostru in forma de colac a fost apreciat la cel mai inalt nivel. 

 


 

 

 

 

La cea de-a 3-a aniversare au venit aproape 300 de invitati, care au tinut sa ne fie alaturi si ne-au urat cuvinte de bine, savurand din tortul nostru fenomenal. 

 

 

 

 

 

La cei 4 ani de activitate, Perfecte.md a fost ca intotdeauna la inaltime. Ne-am delectat tocmai din 4 torturi – fiecare dintre ele au reprezentat gustul si armonia celor 4 anotimpuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celebrarea celor 5 ani de Perfecte.md a fost o petrecere de 5 stele! Oaspetii au fost fascinati de tortul nostru vedeta. 

 

 

 

 

 

 

La cea de-a sasea aniversare, Perfecte.md a dat o petrecere frumoasa, asemanatoare celor de la Hollywood. Oscar Perfect Party a strans vedetele de la noi, dar si cei mai buni prieteni, care au stralucit pe covorul rosu, pasind intr-o lume a filmului, unde i-a asteptat o petrecere in stilul galei premiilor Oscar, cu trofee, muzica buna, vinuri rafinate. Toata atmosfera a fost completata si de tortul nostru neobisnuit de gustos si aratos. 

 

 

 

Stai cu ochii pe noi pentru a vedea tortul petrecerii de astazi – o adevarata explozie de culoare si arome!

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

 

Sursa foto: Perfecte.md

Perfecte