Zodia LEU:

 

Daca anul 2017 a fost plini de tensiuni pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal, noul an le va aduce in sfarsit pacea si linistea de care au nevoie.

Se vor simti mult ma relaxati si acest lucru ii va ajuta mult pentru ca vor reusi sa-si controleze furia si orgoliul fara margini. Odata ce reusesc sa faca acest lucru, leii vor avea doar de castigat.

Norocul va fi de partea acestor nativi, atat din punct de vedere financiar, cat si amoros. Va ploua cu bani pentru acesti nativi, insa ar trebui sa-si ia unele masuri pe precautie pentru ca este posibil ca unele persoane sa le faca rau din invidie.

 

 

Zodia  FECIOARA:

 

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor fi capabili sa realizeze lucruri in anul 2018 pe care si le doreau de mult. Acest lucru se va intampla datorita inteligentei si ambitiei lor.

Desi sunt plini de entuziasm si de energie, acesti nativi vor tine sa se grabeasca in luarea deciziilor. Toata lumea stie ca graba strica treaba si de aceea, ar trebui sa fie mai atenti si mai cumpatati in actiuni.

Din luna martie pana in luna iulie, fecioarele vor avea numai de castigat. Vor atrage banii ca un magnet si se vor dedica total domeniului financiar, insa vor avea si mult de munca. ar trebui sa aiba grija sa nu se epuizeze prea tare.

 

 

Zodia CAPRICORN:

 

In anul 2017, acesti nativi au muncit din greu si rezultatele se vor vedea in noul an. Se vor simti in sfarsit apreciati si rasplatiti pentru tot ce au facut anul trecut. Rasplata lor va fi chiar peste asteptari.

Capricornii vor cunoaste o crestere pe plan financiar pentru ca vor avansa in cariera. Totusi, sa fie atenti si sa nu se entuziasmeze pentru ca asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai munceasca.

Anul 2018 va fi anul in care isi vor indeplini cele mai mari dorinte si ambitii. Daca vor continua sa faca ce au facut pana acum si sa fie la fel de muncitori, viitorul le este stralucit.

 

teotrandafir.com