Aceasta este povestea unui fotomodel sud-coreean, pe numele sau Like Hang Mioku. si-a dorit toata viata sa ajunga in paginile revistelor internationale si, cand a ajuns, si-a dorit sa iasa din tipare! Era dispusa sa faca orice pentru a mentine publicul interesat de aparitiile sale.Era o frumusete naturala, dar, cu timpul, trasaturile impecabile au inceput sa paleasca. Anii incepeau sa-si puna amprenta pe chipul sau, unul cate unul.

 

La un moment dat, Like Hang Mioku s-a mutat in Japonia. Acolo, simtea ca-i va inflori cariera. Avea doar 28 de ani, dar in "industrie" era deja o veterana. Mai intai, a vrut sa aiba pielea mai ferma si mai catifelata. N-a stat nicio clipa pe ganduri si, cum a strans banii necesari, s-a programat la o clinica unde i-au fost facute mai multe injectii si a suportat o serie de interventii chirurgicale. In scurt timp, cand si-au dat seama ca incepe sa abuzeze de interventiile chirurgicale, medicii au refuzat s-o mai opereze.Hang era din ce in ce mai disperata. Dupa lungi cautari, a dat peste un chirurg care i-a facut cateva injectii cu silicon. Ba mai mult, dupa o vreme, acesta i-a cedat ei intreaga procedura si i-a dat seringile acasa, pentru a-si aplica singura "tratamentul".

 

Nici ca putea s-o faca mai fericita! Acum, ea controla totul! Din pacate, povestea tinerei a luat, brusc, o turnura nefericita. Cand a ramas fara silicon, aceasta a decis sa foloseasca la injectii ulei pentru gatit. Cu timpul, fata ei era tot mai desfigurata. A fost nevoita, intr-un final, sa apeleze la medici pentru a-i salva viata. Dupa mai multe interventii chirurgicale extrem de complexe, acestia au reusit sa scoata cea mai mare parte din uleiul injectat. Din nefericire, urme adanci au ramas pe fata tinerei care sufera, si astazi, din cauza aceasta.in prezent, aceasta incearca sa se impace cu infatisarea sa si isi castiga existenta dintr-un salariu mai mult decat modest, ca vanzatoare intr-un un magazin de haine la mana a doua. Se pare, insa, ca a invins dependenta de operatii estetice.

 

 

Perfecte