Afla mai multe despre Ina Macari, o moldoveanca din talpa, ce a devenit extrem de populara pe Instagram. La 26 de ani, casatorita si cu un baietel ce-i lumineaza zilele, tanara a putut sa se remarce si sa-si creeze propriul sau contingent de followeri. Zilnic cei aproape 14 mii de urmaritori o incurajeaza si o apreciaza.

 

 

Lucreaza in domeniul frumusetii, realizand niste make-up-uri senzationale si avand grija de manichiura zecilor femei din satul Sangereii Noi, raionul Sangerei, de unde si provine.

 

 

A capatat atentie pe Instagram datorita video-urilor amuzante pe care le creeaza.  Rebela, cu un zambet molipsitor si o dispozitie deosebita, Ina este o energica ce adora sa inveseleasca oamenii ce o inconjoara, iar persoanele ce o urmaresc cu atentie pe retelele de socializare au devenit o particica din rutina sa cotidiana.

 

există copii care vorbesc cu mama lor aşa😂😂😂

Публикация от Ina (@terescenco_ina) Янв 9, 2018 at 12:40 PST

 

Primul video l-a postat dintr-o simpla gluma, pentru a vedea daca ceilalti o apreciaza , iar rezultatul s-a dovedit a fi pe masura. In scurt timp, admiratorii sai au inceput sa-i scrie si sa o incurajeze.

 

 

Bruneta ne spune: „Fiecare video se bazeaza pe situatii din viata, cele mai simple si cele mai nostime. Am un temperament coleric, sunt o fire simpla, as zice eu o adevarata basarabeanca si nu imi e rusine de acest lucru. Pe alocuri „nebunatica” poate si de aceasta m-au indragit oamenii.”

 

Fetelor da voi stiti de ce va ingrasati?😂😂😂

Публикация от Ina (@terescenco_ina) Дек 22, 2017 at 3:23 PST


„Nu realizez aceste video-uri pentru a ma lansa in vlogging, nici nu m-am gandit la aceasta vreodata. Le realizez cu scopul de a ma descoperi pe mine,” ne povesteste tanara.  

 

 

Contul sau de Instagram gazduieste aproximativ 14 mii de urmaritori, insa acestia au devenit si prietenii sai. Fiecare are locul sau in parte, iar la criticile negative nu reactioneaza in nici un fel. „Stiam din start ca aceste mici povesti vor aduna si comentarii negative, dar incerc sa fiu rece la toate, ” marturiseste aceasta.

 

 

Recunoaste ca activitatea sa pe Instagram este o pasiune de moment, insa in viitor si-ar dori sa calatoreasca in toata lumea, cu atat mai mult ca adora plimbarile cu bicicleta.  

 

 

Sursa foto: instagram.com/terescenco_ina

Perfecte