Tatiana Spinu si-a organizat impreuna cu cativa prieteni o vacanta pentru 7 zile, in Spania. Am fost cu cativa ani in urma pe o zi in Barcelona, mi-a placut si a fost una din destinatiile la care am dorit sa revin.”, povesteste tanara. 

 

 

 

 

Profita din plin de razele soarelui si doreste sa revina acasa cu un bronz frumos si de lunga durata. „Foarte rar am cazuri de arsuri, dar daca o patesc ung pielea cu laptisor, de fapt, de fiecare data dupa dus o hidratez. Nu stau la soare la orele de varf, o data la 10-15 minute intru in apa sau ma stropesc cu apa din mare si hidratez pielea. Fata o expun la soare, dar de ceva timp folosesc protectie solara SPF 50.”, marturiseste Tatiana.

 

 

 

„Ma trezesc devreme si adorm atunci cand chiar nu mai am puteri. In vacanta imi permit de toate cate putin. Nu uit nici de modul activ de viata, incerc sa combin activitatile fizice cu relaxarea. Nu fac mult sport, dar macar merg mult pe jos. Eu imi mentin greutatea, de aceea incerc toate felurile de mancare de pe aici.”, povesteste cantareata. 

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala


Perfecte