Chiar daca inca nici nu merge la scoala, Kamelia este implicata in numeroase activitati precum: prezentari de moda, sedinte foto sau participa la diverse concursuri de talente. 

 

 

 

In aceasta vara, Kamelia si prietena ei, Mirela Colesnic, au evoluat la celebrul show de peste Prut, Next Star. Momentul artistic al fetelor a uimit atat juratii, cat si publicul.

 

 

Astfel, am intrebat-o pe Tatiana, ce inseamna sa fii parinte de vedeta si cum este micuta atunci cand nu apare in fata publicului. 

 

Ce emotii traiesti tu, atunci cand o vezi pe Kamelia, pe scena sau participand la concursuri?

 

Intre mine si Kamelia este o legatura emotionala foarte puternica si stransa. Eu ii monitorizez activitatile ei si mereu sunt prezenta la orice evolutie a ei. Ea este o fetita foarte talentata si independenta. Ii place sa fie ocupata. Orice activitate pe care o face, o face din placere. 

 

 

 

Kamelia este foarte activa, face muzica, dans, gimnastica, modelling, tu ce ti-ai dori sa devina cand o sa fie mare? Ea ce isi doreste?

 

La capitolul cu profesia, se mai joaca cu: Mami, vreau sa fiu cantareata, vreau sa am un salon de frumusete, vreau sa fiu insotitoare de bord, insa nu intotdeauna visele din copilarie corespund cu realitatea. Asa ca eu si Anatol o vom ghida pe calea cea buna pentru o alegere corecta in viata. Parintii trebuie sa-si sustina copiii in deciziile si alegerile  pe care le iau.


Noi nu o impunem la nimic. Mai nou, vrea sa practice baletul! La acest subiect ne mai gandim, daca ar avea ziua 25 de ore...

 

 

 

Cum este micuta, atunci cand e departe de scena? Ce alte pasiuni are? Fiind implicata in atat de multe activitati, ii mai ramane timp si pentru joaca? 

 

Kamelia este un copil foarte dinamic, atat acasa, cat si la gradinita, si la activitatile care merge. Foarte rar oboseste. Adora colectivele noi de copii, lucrurile noi, de aceea, mereu isi mai doreste noi activitati.  Ii place desenul si inotul.  Are timp si pentru papusi sau un desen animat.  Cand dispune de mai mult timp liber il petrece cu copiii la terenul de joaca. 

 

 

Cum e sa ai acasa un star in devenire? 

 

Pana acum si la moment, tot timpul meu este dedicat totalmente Kameliei si activitatilor pe care le face. Talentele nu vin prin nastere, ci prin crestere, dezvoltare, educatie. Parintii trebuie sa fie primii care observa ce abilitati speciale are copilul lor - pentru a-l putea indruma si incuraja mai departe. Prin perseverenta, cultivi talentul si obtii performante. Copiii trebuie sa aiba ocupatii de mici, ca mai apoi sa aleaga ceea ce doresc ei sa faca cu adevarat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: intagram.com

Perfecte