Ea este acum si nutritionista, dar si speaker motivational de succes.

 

 

Pagina sa de Instagram numara aproximativ 55 de mii de urmaritori, care zilnic ii cer sfaturi si indrumari, iar Tany la randul ei da dovada de multa receptivitate.

 

 

De curand, frumoasa bruneta, a fost intrebata de catre una dintre admiratoarele sale, de ce nu se casatoreste cu actualul sau iubit, un prosper om de afaceri din Chisinau, Vasile Lungo. Tany a oferit un raspuns foarte explicit, pentru a-i linisti pe toti curiosii: “Stiu ca pe tare multi ii framanta aceasta intrebare: Oare de ce Vasea nu o cere pe Tanea? Initial, am dat de inteles corect: Daca vrei sa ma sperii, cere-ma in casatorie. El fiind un barbat destept, imi da ragaz si timp sa inteleg cu adevarat ce-mi doresc si bine face. Pana la el, in genere nu credeam ca o sa ma marit a doua oara. Dar iarasi, doar un barbat adevarat poate nu doar sa-ti schimbe principiile, dar si sa te faca sa iti doresti sa fii sotia lui. Asa ca, mult depinde de el si de actiunile lui, dar nici eu nu ma dau usor la maritat.”


 

 

 

 

 

 

 

Anterior, Tany a avut o casnicie, care a durat trei ani, alaturi de Nikita Earmolenco si, dupa cum vedem, nu se grabeste sa repete pasul, cel putin in timpul apropiat.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / TanyVander

Perfecte