Casey Bloys, presedintele departamentului de programe al HBO, a oferit aceasta informatie la un eveniment Al Television Critics Association, care a avut loc miercuri, la Los Angeles, insa a refuzat sa dea mai multe detalii. De asemenea, acesta a anuntat ca, in prezent, se cauta regizor si actori pentru seria intitulata provizoriu "The Long Night", un spin off inspirat de franciza de succes "Urzeala tronurilor / Game of Thrones". Acesta a adaugat ca filmarile pentru episodul pilot vor incepe anul viitor.

 

 

Productia a fost comandata de postul HBO in luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu cateva mii de ani inainte de evenimentele prezentate in "Game of Thrones". Scenariul este semnat de Jane Goldman ("Kick-ass", "Kingsman") si de scriitorul George R. R. Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV. "Aceasta serie va prezenta decaderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai intunecate.", informa HBO intr-un comunicat, la inceputul lunii iulie.

 

 

Scriitorul George R.R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in 47 de limbi straine, inclusiv in romana, si s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial.

 

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net