Ieri, in cea de-a cincea editie a emisiunii Romanii au talent, sezonul 9, Ion Dodon, strungarul din Moldova, care munceste in Italia, a cucerit atat juriul, cat publicul si pe cei doi prezentatori.

 

Artistul a incantat audienta cu numarul sau plin de sensibilitate, interpretand celebrul cantec din pelicula ”The Godfather”, in limba siciliana.  

 

 

In 2006, Ion Dodon a plecat in Italia, alaturi de mama sa. Tatal era deja acolo, s-a dus sa faca bani pentru ca nu aveau o situatie materiala buna. In acest moment, tatal lucreaza ca zidar, iar mama este menajera, in timp ce el este strungar, intr-o fabrica. Anul trecut, familia lui a suferit o mare tragedie, fratele lui murind de cancer. 

 

 

 

Tanarul marturiseste ca a cantat dintotdeauna si crede ca a mostenit talentul de la familia tatalui sau. ”Acolo au cantat toti si peste tot”. Se descrie drept rabdator si cam somnoros, stie sa cante la pian si la chitara. Interpretul are o iubita in Italia, originara din Chisinau, care este o fosta colega de scoala. 

 

 

”Raman la parerea ca exista multa sensibilitate in fiecare dintre noi. Mie mi se pare ca sensibilitatea este un atu oricand. Inclusiv la un barbat. Sau, poate, cu atat mai mult la un barbat”, a concluzionat Andi Moisescu, fermecat de momentul lui Ion Dodon, in cea de-a cincea editie a emisiunii Romanii au talent. 

 
Ion Dodon este moldoveanul care a cucerti juriul la un concurs de talente in Italia. La mijlocul lunii august 2018, el sustinut primul concert in Moldova. 

 

 

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! Sursa foto: Google.com, Facebook.com


romaniiautalent.protv.ro