Halterofilul paralimpic, Stefan Rosca, este foarte indragostit de cea cu care este intr-o relatie de mai bine de trei ani. Cei doi sunt dintr-un sat, ba chiar au locuit multi ani pe aceeasi strada. Nadejda i-a fost mereu alaturi, la bine si la greu. De Craciun, acesta a cerut-o in casatorie, iar Nadejda a acceptat fara sa se gandeasca prea mult. 

 

 

 

"De multe ori treceam pe langa casa ei, dar nu-i atrageam atentia, eu fiind mai mare decat Nadejda cu 8 ani.

Desi era o fata minunata, niciodata nu m-am gandit ca ea va fi fata pe care o voi alege pentru a merge impreuna pe drumul vietii. Pe parcurs insa, am inteles ca ea merita tot ce este mai bun, ea este fata cu care am multe lucruri in comun, care ma sustine mereu, alaturi de care ma simt iubit, apreciat si alintat."

 

 

 

 

Cum v-ati indragostit unul de altul?

 

 

"Nu a fost dragoste la prima vedere, dar m-a cucerit prin zambetul ei, prin tot ce reprezinta si prin tot ce ma face sa simt. Pur si simplu prin felul ei de a fi si de ma iubi cu sinceritate."

 

 

 

Care sunt calitatile cu care te-a cucerit?

 


"Nimeni nu este perfect in viata asta. Cred ca la ea cel mai mult mi-a placut simplitatea, increderea in sine si curajul de care da dovada. Nu se teme de greutatile vietii si este o fire vesela si smechera.

Admir faptul ca mereu si-a ascultat inima si nu parerile sau provocarile celor din jurul ei!"

 

 

 

Cum o alinti?

 


 "Imi place sa-i spun Nebunica."

 

 

Cum obisnuiti sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor?

 


"Pentru noi aceasta sarbatoare este una mai deosebita, chiar dubla. Incercam sa celebram intr-un mod deosebit, pentru ca este si ziua in care s-a nascut Nadejda."

 

 

 

Care sunt locurile memorabile pe care le-ati vizitat impreuna? 

 


"Poate nu am reusit sa vizitam atat de multe locuri, insa toate au fost deosebite, atat cele din tarile straine, cat si meleagurile Moldovei. Am reusit sa vizitam unul dintre cele mai romantice locuri precum este Casa Julietei din Verona. Am vazut Piazza del Duomo, Galleria Vittorio Emanuele II din Milano, Piazza MICHELANGELO din Florenta."

 

 

"Un loc frumos si deosebit a fost Venetia si multe alte locuri memorabile din Rusia si Romania. Pentru mine insa, cele imprimate locuri in inima au ramas manastirile, vizitate impreuna, unde ne-am inchinat si ne-am rugat pentru viitorul nostru, pentru o dragoste vesnica."

 

 

 

Descrie-ti logodnica printr-un cuvant.

 


"Haioasa!!!"
 

 

Ai regrete?

 


"Nu regret nimic din trecut, pentru ca zi de zi ma conving ca Dumnezeu imi ofera un viitor tot mai frumos."

 

 

 

Cum va vedeti relatia peste 10 ani? 

 


"Peste 10 ani vom fi o familie frumoasa. O vad eu, cu 1 sau 2 copilasi in jurul nostru,  veseli, poznasi si smecheri precum parintii lor!"

 

 

 

Ce culoare are iubirea voastra?

 


"Culoarea dragostei noastre este rosu, deoarece simbolizeaza caldura, focul, pasiunea si entuziasmul."

 

 

Stefan Rosca: "Fara iubire, viata unui om este goala si sansele lui de a fi fericit sunt nule."

 Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte