Despre #acelmoment unic, cand savoarea si rafinamentul gustului iti alinta simturile , a scris pe blogul sau Lilu, ambasadoarea spumantului DOR.

 

 

Uneori trebuie sa te opresti, sa-ti chemi o prietena, sa deschizi un spumant, care exact la tanc era in frigider, si sa stai de vorba ca-ntre fete pana tarziu. Si pentru asta nu trebuie sa fie neaparat Craciunul sau ziua ta de nastere. Poti sa te vezi cu ea in orice zi. Pentru ca fiecare moment poate fi anume acel moment care se transforma in sarbatoarea ta personala. In care tu te simti tu, lipsita de griji, hlizita si simti cu toata faptura ta ca numai de tine depinde cand vine acel moment de sarbatoare. Si fiecare bula de spumant iti confirma aceasta stare. Si tu te bucuri, alaturi de cea mai buna prietena a ta. Pentru ca-ti era dor de ea. Si DOR de tine insati. Si te intorci la rutina ta, care e cea mai frumoasa rutina din lume, pentru ca este a ta, alaturi de cei mai scumpi oameni.

 

 

Noul spumant este produs dupa o reteta italiana si obtinut din struguri atent selectati. Aromele cu gust sublim de fructe confera o prospetime si o savoare unica.

 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte