Recent, Simonei Halep s-a mutat in casa de 600.000 de euro din Constanta. Averea sportivei este estimata la 26.081.792$, adunata in 12 ani de evolutii marete pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5.345.777$ a fost castigata doar in 2018.  

 

 

Atent sfatuita pe taram financiar, campioana de la Roland Garros investeste in tot mai multe proprietati banii stransi pe terenul de tenis. Simona Halep a cumparat mai multe proprietati pentru membrii familiei ei, dar si o vila la Constanta, un apartament in Bucuresti si masini ce valoreaza in total 700.000 de euro. 

 

 

Din fata, casa Simonei Halep seamana izbitor cu Casa Alba. De fapt, este o copie in miniatura, incepand cu coloanele din fata si terminand cu forma geometrica din 'frunte', un triunghi specific celei mai cunoscute cladiri din SUA, potrivit Libertatea.  Constructia a inceput in anul 2015 si s-a terminat in 2017.  

 


In afara de casa din Constanta, Simona Halep mai detine o cafenea care ii poarta numele, tot in orasul natal, si un hotel in Poiana Brasov. De asemenea, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a achizitionat in ultimii ani mai multe proprietati in Constanta si in imprejurimi. In planurile familiei Halep se afla si constructia unui hotel cu sapte etaje, in Mamaia.   

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


.click.ro/