Jennifer Aniston, Julia Roberts si Reese Witherspoon sunt cateva dintre cele mai cunoscute vedete pe care vom avea ocazia sa le vedem in curand pe micile ecrane, in noi seriale. Un raport publicat de Variety a scos la iveala si salariile fabuloase pe care cele trei actrite le vor primi pentru noile lor roluri. Jennifer Aniston va primi 1,1 milioane de dolari pentru fiecare episod al serialului realizat de Apple TV, proiect despre care nu exista momentan detalii nici macar privind numele. In plus, starul din serialul „Friends” va primi sume adiacente pentru rolul sau de co-producator, compania sa, Echo Films, fiind implicata in realizarea serialului. Din distributia serialului vor mai face parte steve Carell, Gugu Mbatha-Raw si Billy Crudup.

 

 

Acelasi salariu il va primi si Reese Witherspoon care va juca si coproduce un serial, tot pentru Apple TV. Spre deosebire de Aniston si Witherspoon, Julia Roberts va primi o suma mult mai mica pentru primul serial in care va juca, „Homecoming”, care este realizat si difuzat de Amazon. Conform Variety, Roberts a semnat un contract potrivit caruia va primi 600.000 de dolari pentru fiecare episod.


 

Pentru Jennifer Aniston, noul ei rol inseamna intoarcerea pe micile ecrane dupa terminarea serialului „Friends” in 2004. Este cunoscut faptul ca, in ultimele doua sezoane, cei sase protagonisti au castigat suma record atunci de 1 milion de dolari pe episod. Din ce in ce mai multe companii precum Amazon, Apple, Netflix, HBO, AT&T si Disney pregatesc lansarea unor noi seriale, fiind cunoscut fapul ca acesta pare a fi momentul de glorie al productiilor TV sau online. Potrivit unui studiu facut de FX, peste 500 de seriale noi au aparut in acest an.

 

 

Sursa foto: Google.com

ELLE