Carine, pe numele ei real Corina Chiperceanu, are 22 de ani si e nascuta la Chisinau. De la 4 ani e prinsa in industria muzicala: a participat la mai multe concursuri si festivaluri, iar acum urmeaza cursurile Academiei de Muzica, teatru si Arte Plastice de la noi din tara.

 

 

Primul single din cariera acesteia a fost "Magique", lansat la sfarsitul anului 2017, insa acesta a venit la cateva luni dupa ce vocea Carinei s-a putut auzi pe piesa "Sea lo que sea", a lui DJ Sava. Artista celor de la Cat Music a lansat deja al doilea single "No time", iar piesa face senzatie in cluburi. 

 

 

 

 

Cea de-a doua mare dragoste a sa este sportul. "Merg la sala zilnic, dar imi place sa alerg prin parc! Pe viitor as vrea sa merg la inot. Fiind scorpion ca zodie imi place foarte mult apa si tot ce e legat de ea. Sportul este o metoda de a ma perfectiona fizic si mental. Ma ajuta sa acumulez pozitivitate si energie. Daca am de inregistrat ceva la studio, fac sala mai intai, fiindca ma simt mai energica si mai concentrata pe ce am de facut, e unul din trucurile mele ciudate!", a spus Carine, potrivit celor de la 

 

 

 

Arata impecabil si intoarce imediat privirile, insa totul are un secret: "Am un antrenor personal, care nu numai ca ma ajuta sa imi tonifiez corpul, dar ma si incurajeaza sa imi doresc de la viata mai mult si sa nu imi fie frica de nimic. Cred ca e important sa ai o disciplina in ceea ce tine de scopuri si planuri de viitor".

 

 

 

Cantareata de 22 de ani recunoaste: "Nu am un regim pe care il urmez, dar ma straduiesc sa ma hranesc cat mai sanatos. Imi place sa gatesc, ma «provoc» sa gatesc de fiecare data ceva nou. Cred ca nu m-as putea abtine de la un mic dejun american, bogat in calorii. Asta e partea mea preferata a zilei".

 

 

Sursa foto: instagram.com/carine.official

gsp.ro