Despre cum a fost debutul sau la Vocea Ucrainei si ce impresii i-a lasat experienta din prima etapa a show-ului, ne-a povestit Roman in cadrul unui interviu in exclusivitate pentru perfecte.md.

 

 

Asa cum Tina Karol, juratul in echipa caruia a mers Roman, s-a intors la finalul evolutiei acestuia, am fost curiosi sa stim ce sentimente l-au incercat pe tanar in acele momente, iar el ne-a marturisit ca: „Nu mi-am creat asteptari sau sperante prea mari. Am mers la Vocea Ucrainei pentru a ma face auzit, ca lumea care ma va vedea si-i va placea ceea ce fac, sa doreasca sa ma sustina in continuare."

 

 

Artistul spera sa aiba un parcurs reusit la Vocea Ucrainei si spune el: „Sper mult sa ajung macar pana in etapa de live-uri si cred ca voi fi in stare sa o fac. Apoi, desigur, vor urma semifinalele...” 

 

 

 Acum, Roman face parte din echipa Tinei Karol, care s-a aratat extrem de incantata sa inceapa colaborarea cu el. „Am reusit deja sa stabilesc o relatie cu antrenoarea mea. Din pacate, inca nu cunosc prea multe despre ea.”, spune interpretul.

 

 

Un alt aspect curios din cadrul editiei de duminica trecuta a fost si faptul ca Roman este unul dintre back-vocalistii lui Dan Balan in noul turneu al acestuia: „Mi-a placut enorm sa colaborez cu Dan Balan. Asta este chiar o experienta senzationala. Toata echipa cu care colaboreaza Dan este fericita sa fie parte a unui proiect care chiar este grandios. Asta iti ofera posibilitatea sa calatoresti in intreaga lume, sa evoluezi pe scene mari. Lucrurile se fac la un calibru care, din pacate, nu prea se intalneste in Moldova. Dan este un artist talentat care stie ce vrea!”

 

 

Desi ne-am fi asteptat ca cei doi colegi de scena sa faca o echipa buna si la Vocea Ucrainei, Dan nu l-a recunoscut pe Roman si nu si-a intors scaunul: „Nu m-am indispus nici pentru o clipa ca Dan nu si-a intors scaunul. Nu am venit la Vocea Ucrainei ca sa-i demonstrez ceva lui Dan. Am vrut, in primul rand, sa-mi arat mie ca pot! Nu ma gandeam la cine se va intoarce si cine nu, ci m-am straduit sa cant pentru toti, nu doar pentru juriu.”, a incheiat Roman.

 

 

Roman nu a dorit insa sa ne ofere prea multe detalii despre premiul mare, care se va oferi la finalul show-ului muzical, precizand doar: „Eu nu am venit, in niciun caz, pentru vreo remunerare materiala si nu cred ca tinerii care participa la astfel de concursuri, o fac pentru asa ceva.”

 

 

Urmareste prestatia lui Roman de la Vocea Ucrainei - aici.

 

Sursa foto: Facebook.com/ Roman Zes

 


Perfecte