Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu mai bine de 20 de ani. Tereza era o femeie de afaceri si nu avea nicio legatura cu lumea mondena din care face parte fostul ei sot. In anul 2003, Radu Valcan si Tereza s-au casatorit, insa casnicia lor a durat doar patru ani, pentru ca in anul 2007 cei doi au divortat de comun acord. 

 

 

 

„Nu am gresit nici eu, nici ea. Asa a fost sa fie sa fim impreuna si sa ne despartim. Ne-am casatorit si am invatat multe, sunt incercari din viata. M-am casatorit la 20 si ceva de ani pentru ca mi se parea cool. Asa mi-am imaginat eu ca o sa fie acel moment, dar nu a fost asa. Eu doream stabilitate, imi place familia. Nu mai merge relatia, nu ne mai intelegem si te incarci negativ, asta e o relatie care nu te mai ajuta ca individ sa cresti", a declarat Radu Valcan in urma cu ceva timp. 

 

 


Tereza a decis la momentul acela sa-i pastreze numele prezentatorului TV, insa trei ani mai tarziu, aceasta s-a casatorit cu un grec. Acum, numele primei sotii ale lui Radu Valcan este Tereza Tranaka. Tereza locuieste in Bucuresti impreuna cu sotul ei. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.co

 

viva.ro