Elena Javelea, cunoscuta interpreta din showbizul autohton, va prezenta cel mai tare show muzical din tara, Sounds Goood, de la PRO TV. Talentata bruneta va pasi in lumina reflectoarelor, alaturi de invitatii sai, care vor fi supusi unor provocari extrem de amuzante si in acelasi timp foarte interesante. Curiosi din fire, am luat-o la intrebari pe artista, ca sa ne dea mai multe detalii despre aceasta experienta noua pentru ea, dar si sa ne dezvaluie mai multe picanterii din cadrul emisiunii.

 

 

 

Te-ai vazut vreodata jurnalista?

 

Mereu am admirat acest domeniu, insa pana in prezent planurile mele de viitor erau legate doar de muzica. Inca o data imi demonstrez ca viata ne poate aduce surprize foarte frumoase atunci cand ne asteptam mai putin.

 

 

Cum ai reactionat atunci cand ai aflat despre acest proiect?

 

Am trait un moment foarte emotionant si am primit aceasta propunere cu bratele deschise. Cele mai frumoase si bune lucruri se intampla din senin, fara asteptari, asa a aparut si acest proiect in viata mea.

 

 

Cine au fost persoanele carora le-ai comunicat prima data despre acest nou inceput?

 

Pana in prezent am pastrat aceasta noutate doar pentru mine, am hotarit sa imi surprind frumos toate persoanele dragi.

 

 

Ai fi acceptat aceasta propunere chiar si daca nu era o emisiune despre muzica?

 

Cred eu ca anume muzica m-a adus in acest proiect, si faptul ca de cativa ani studiez si compun muzica. Am ce povesti despre ea in aceasta emisiune.

 

 

Cum este acesta noua experienta pentru tine?

 

E una foarte frumoasa, din care am multe de invatat si o savurez la maxim, sunt foarte recunoscatoare ca am parte de aceasta sansa.

 

 

Ce impresii ti-a lasat prima intalnire cu studioul?

 

Prima intalnire a fost una foarte emotionanta, eram asemeni unui copil care merge in clasa 1.

 

 

Ce surprize pregatesti pentru prima editie a noului sezon Sounds Goood?

 

In prima editie am doi invitati foarte indragiti de public, iar sezonul va fi unul plin de muzica de calitate, buna dispozitie, cele mai noi videoclipuri si neaparat cu multe provocari, pentru a descoperi cat mai multe detalii din viata artistilor.

 

 

Pe viitor, cine vor fi invitatii tai si ce provocari le vei pregati?

 

Imi propun sa aduc si mai multa muzica Live la Sounds Goood, vocalisti si instrumentisti talentati, dar voi incuraja si tinerele talente. Abia astept sa imi cunosc invitatii.

 

 

Acum te vei lasa de proiectele tale muzicale?

 

Nu as putea sa las muzica vreodata, ea face parte din viata mea de mai mult de 20 de ani, din contra, deja pregatesc cateva melodii. Cred ca Sounds Goood ma va aduce si mai aproape de muzica, iar eu, la randul meu, voi incerca sa aduc muzica mai aproape de voi.

 

 

Sursa foto: Arhiva personala 

Perfecte